Detox

Detox

Heb je wel eens last van een opgeblazen gevoel, slecht slapen, slechte stoelgang, darmklachten, dun en futloos haar, moe en lusteloos zijn of heb je een slechte huid? Dan kan een detox de oplossing zijn.

Wat is detoxen?Vegetables

Detox betekent dat je je lichaam reinigt en ontgift. Gifstoffen die wij dagelijks via voeding, uitlaatgassen en op vele andere manieren binnen krijgen worden normaal gezien door het lichaam afgebroken. Echter in de hedendaagse maatschappij krijgen wij zoveel gifstoffen binnen dat het lichaam dit niet meer alleen aankan. Deze gifstoffen verhogen de kans op ziektes, verminderen de weerstand en zorgen voor een snelle veroudering van je lichaam.

Door af en toe een detox te doen help je je lichaam om deze gifstoffen af te voeren en je lichaam te reinigen. Detoxen is goed voor de gezondheid, je uitstraling, het helpt tegen overgewicht en heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand!

jump-for-joyHoe voel je je na een detox?

Je voelt je na een detox echt als herboren! Je huid en je haar zien er stralend uit, je barst van de energie en vitaliteit, je slaapt veel beter en je darmklachten zijn verdwenen. Ook zul je ook een of meer kilootjes kwijt zijn geraakt. Dus, een goede detox is een cadeau aan jezelf en aan je lichaam!

Er zijn allerlei soorten detoxmethodes. Door een vragenlijst met je door te nemen kan ik kijken welke detoxmethode bij je past, want ieder mens is immers anders. De detoxmethodes die ik adviseer zijn allemaal gebaseerd op voeding, met als extra ondersteuning enkele supplementen.

 

 

Maak nu een afspraak