Ervaringen healing

Raindropmassage

Wil graag mijn positieve ervaring laten weten over de raindrop massage die ik heb ontvangen van Ellen. Het was een heerlijke ontspannen ervaring met verschillende etherische oliën. Niet alleen de avond zelf maar ook nog dagen erna heb ik dat ontspannen gevoel kunnen vasthouden. Ik heb in het verleden veel massages gehad, maar deze was wel een van de fijnste en beste, bedankt Ellen.

PaulaAlphen aan den Rijn
Raindropmassage

De Raindropmassage die ik van Ellen kreeg bracht me in een diepe rust.

Bij deze behandeling word je gedwongen je over te geven aan haar zorgzame handen en dat werkt heilzaam. De nacht na de massage sliep ik als een roos en werd de volgende dag energiek wakker.

Heerlijk Ellen. Dankjewel.

MarienDen Haag
Raindropmassage

Na een hele drukke dag en veel rennen en stress heb ik toen avonds de raindrop massage gedaan … wat een heerlijke ontspannende ervaring was dit …met een heerlijk ontspannend gevoel ben ik terug naar huis gereden …dank je wel Ellen voor deze massage en ervaring

BettinaDen Haag
Raindropmassage

Vorige week bij Gaia een raindropmassage gehad.

Ik had een enorme pijn in mijn rug waardoor ik nauwelijks nog normaal kon lopen of zitten. Ik weet er niet veel van maar ik meen dat dit soort pijn vooral weggaat door de wervelkolom op te rekken en de bloedcirculatie te verbeteren. De raindropmassage is heerlijk relaxed en je voelt naarmate de massage vordert dat het bloed weer gaat stromen. Enerzijds door de verschillende kruiden die worden gebruikt, anderzijds door de massage.

Ellen heeft vervolgens nog de echt zeer pijnlijke plek in mijn rug (en gelijk even mijn knie) met haar handoplegging behandeld waardoor ik een stuk beter van de bank af kwam dan hoe ik er op ging. Ook de dagen erna voelde ik duidelijk een stuk minder spanning en pijn in mijn rug en kon ik weer een beetje normaal functioneren.

Voor mij is de combinatie van oplossingen de reden waarom ik, ondanks de grote afstand, naar Gaia ga. Absolute aanrader!!

GuidoAmersfoort
Tweede deel van mijn consult

Een klankschalen healing sessie. Ik heb er weleens van gehoord en altijd al willen proberen! Ik mag plaatsnemen op de behandeltafel en mijn ogen sluiten. Na een paar keer diep te hebben ademgehaald, begint Ellen met de sessie. Ik hoor tijdens de sessie verschillende klanken. (Ellen legt na afloop van de sessie uit dat ze verschillende schalen heeft gebruikt).

Bij mij werken de klanken diep door in mijn lichaam, ik voel hoe de spanning wegglijdt uit mijn lichaam. Langzaam  kom ik helemaal tot rust en op een gegeven moment, val ik bijna in slaap. Op het eind, mag ik rustig bijkomen van Ellen. Als ik er klaar voor ben, doe ik mijn ogen open en ben ik terug. Ik voel me rustig, helder en gelukkig.

We bespreken na de sessie, onder het genot van een kopje thee, hoe ik de sessie heb ervaren. Ellen adviseert mij om veel water te drinken de komende dagen. Na de sessie ga ik met een blij en fijn gevoel weg. Ik voel me rustig en vol zelfvertrouwen.

Al met al ben ik ontzettend blij met de consult bij Gaia, Praktijk voor Voeding en Healing. Ik kom graag terug voor een vervolgconsult bij Ellen!

CrissanLeiden
Ik weet nu zeker dat ik er kom

Daar lag ik dan, lichamelijk en mentaal totaal uitgeput, op de behandeltafel bij Ellen op de beurs.

Tijdens de healing kon ik mij totaal niet ontspannen en mijn ogen niet sluiten. Ik was onbewust altijd alert, een vorm van zelfbescherming. In het gesprek na de healing realiseerde ik me pas hoe erg ik mijn lichaam het afgelopen jaar had uitgeput. Ik had namelijk een bepaald fitness doel voor ogen, helemaal afgetraind zijn. Dus veel spieren en weinig vet. Om dit te bereiken moet je veel discipline hebben in zowel trainen als voeding. Elke dag mijn eten afwegen en het aantal calorieën bijhouden. Ik at wat voor mij bekend en dus veilig was.

Ik verbood mezelf bepaalde producten te eten zoals brood en uit eten gaan was al helemaal eng, want dan eet je slecht en dan is alles voor niks geweest dacht ik dan. Alcohol was al helemaal uit den bozen en als ik het nam dan was het wel goede rode wijn, maar voelde me altijd schuldig en kon er dus niet van genieten.

Daarnaast kwam ik er achter hoe veel ik van mijzelf moest. Plannen, plannen en plannen… als ik daar van afweek zat ik in de stress. In combinatie met mijn eetgedrag was het dan ook niet zo gek dat ik de laatste tijd ook sterretjes zag elke keer wanneer ik op stond. Mijn lichaam gaf gewoon aan helemaal op te zijn.

Ellen bood aan om mij te helpen en een week later zat in haar praktijk aan huis. Haar praktijk heeft een hele rustige en fijne sfeer waar ik mij zeer op mijn gemak voelde.

In de healings en gesprekken over voeding en lifestyle die volgden heeft ze mij in laten zien dat meer en gevarieerder eten juist goed voor mijn lichaam is. En dat ik best een keer in de zoveel tijd mocht ‘zondigen’ en er dan ook van genieten. Door het bijhouden van een voedingsdagboek, was al snel te zien hoe eenzijdig (voor mij veilig) en weinig ik at. Hierdoor mistte mijn lichaam bepaalde voedingsstoffen, zoals goede vetten.

In de gesprekken die we voerden kwamen we erachter dat, ondanks dat ik al glutenarm at, ik gevoelig ben voor zowel gluten als zuivel.

Naast de afspraken was Ellen altijd te bereiken voor vragen, bood een luisterend oor, geïnteresseerd hoe het met me ging. Gaf me advies, support en stimuleerde me.

Dit heeft mijn ogen echt geopend en ik ben vrij snel enthousiast meer variatie gaan aanbrengen in mijn eetpatroon. Beetje bij beetje ben ik ook meer calorieën gaan eten, want we hadden ook afgesproken dat ik een paar kilo mocht aankomen. Dat vond ik best eng, maar het voelde goed en ik zag ook geen verschil in de spiegel.

De combinatie van het minder plannen en moeten, gevarieerder eten, de gesprekken met Ellen hebben er wel voor gezorgd dat ik nu mijn eten minder strikt bijhoud en hierbij dus ook minder stress ervaar. In de weekenden houd ik niks bij en ga ik regelmatig lekker uit eten. Ik drink wel eens een wijntje en het mooiste is dat mij niet schuldig voel en er ook echt van kan genieten. Ik voel me veel relaxter, heb volop energie en zit beter in mijn vel en dat is ook meteen aan de buitenkant te zien.

Ik heb dit uiteindelijk wel zelf gedaan, maar zonder de hulp van Ellen was ik nooit gekomen waar ik nu ben (had ik nu waarschijnlijk richting een eetprobleem gegaan). Het is een lang proces en ik ben nog niet waar ik wil zijn. Maar ik weet zeker dat ik er met de hulp van Ellen stapje voor stapje zeker kom.

NikkiAlphen aan den Rijn
Zo bijzonder dit te mogen ervaren

Twee behandelingen heb ik mogen ontvangen. Ik heb reuma en firbromyalgie. Ik was nog nooit in aanraking geweest met deze manier van helen. De eerst keer ervaarde ik al tijdens, maar zeker na de behandeling een diepe rust, vrede; niks meer moeten; het viel over me heen als een warme deken.

De twee healing vond plaats op het moment, dat ik vlammende pijn had op diverse plekken in het lichaam en ook moeilijk kon lopen. Na een liefdevolle aanraking op diverse plekken van mijn lichaam trok het weg en ik liep ook weer een stuk beter…zo bijzonder dit te mogen ervaren.

Blijkbaar gaat de energie daar zitten,  waar je het op dat moment het hardst nodig hebt.

Ik hoop, dat ik deze uitwerking nog vaak mag ervaren.

Ilonka Krop-van den Brom
Ik kom graag weer bij je langs

Jouw energetische behandeling heeft me direct geholpen. Mijn vermoeidheid verdween en het leek of ik na afloop meer energie had. Hartelijk dank hiervoor en voor de aandachtige manier waarop je je consult deed. Ik kom graag weer bij je langs.

MarienDen Haag