Essentiële Oliën – bij healing

Gaia Voeding en Healing - Raindrop technique

Deze massagevorm activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam; een waardevolle methode om genezing van binnenuit te bevorderen met behulp van lokaal aangebrachte essentiële oliën.

In de jaren 80 ontwikkelde D. Gary Young (grondlegger Young Living) een vorm van massage, waarin hij 3 verschillende technieken met elkaar combineerde.:

  • Aromatherapie – Hierbij gebruiken we 7 single en 2 blends van pure essentiële oliën.
  • Vita Flex Techniek – Vita Flex werd rond 1920 door Stanley Burroughs naar de VS gebracht. Het is een oude Tibetaanse methode die “vitaliteit door de reflexen” betekent. Zijn theorie is gebaseerd op het feit dat lichte druk op het lichaam zorgt voor een elektrische lading die therapeutisch is voor het lichaam. We maken gebruik van de Vita Flexpunten op de voeten en langs de wervelkolom.
  • Feather Stroking – Dit is een massage techniek waarbij in een vloeiende, vederlichte strijkbeweging over de huid gestreken wordt. De benaming “feather stroking” komt oorspronkelijk bij de Lakota indianen vandaan.

De behandeling duurt maximaal 1,5 uur waarin je voeten en rug gemasseerd worden.
Een zachte, maar ook heel effectieve massage voor o.a. rugklachten of een burn-out. Maar het is ook een heerlijk ontspannende wellness behandeling.

 

Maak nu een afspraak