Young living gezondheid

Essentiële Oliën – bij voeding

Eerst een paar weetjes:

 • Iedere vrouw brengt dagelijks meer dan 300 chemicaliën aan op haar lichaam, door het gebruik van zeep, make-up, shampoo, dag- en nachtcrème en andere verzorgingsproducten
 • De Young Living oliën hebben 22 seconden nodig om je hersenen te bereiken, in 2 minuten zijn ze opgenomen in je bloedbaan en in 20 minuten hebben ze iedere cel in je lichaam bereikt.
 • Essentiële oliën kan ik ondersteunend inzetten bij mijn behandelingen en zijn een heel mooie en welkome ondersteunende aanvulling op het traject van leefstijlverandering of afvallen.

Essentiële oliën van Young Living zijn 100% zuivere oliën met een therapeutische werking. Ze zijn met zorg uit plantenextracten verkregen door stoomdestillatie, koude persing of harswinning. Gedurende deze processen wordt het extract 100 tot 10.000 maal meer geconcentreerd, waardoor er vaak maar 1 druppel olie nodig is. De oliën van Young Living werken op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het productieproces “van Seed to Seal” genoemd, gebeurt in eigen beheer, zonder toevoeging van bestrijdingsmiddelen, houdbaarheidsmiddelen en andersoortige chemicaliën.

De oliën kunnen op verschillende manieren gebruikt worden:

 • verstuiven in diffuser
 • in aromatherapie
 • op de huid
 • in massageoliën
 • reuk
 • door inname

 

Essentiële oliën worden in 4 categorieën ingedeeld:

 • A: Pure olie van therapeutische kwaliteit, gemaakt van organisch geteelde planten en gedestilleerd op lage temperatuur.
 • B: Goedgekeurd voor inname, maar deze oliën bevatten vaak synthetische toevoegingen (pesticiden, kunstmeststoffen en chemische bewaarmiddelen) en zijn vaak verdund met een plantaardige olie.
 • C: Parfumoliën, die vaak (kankerverwekkende) oplosmiddelen bevatten wat gebruikt wordt om een hogere oogstopbrengst te verkrijgen.
 • D: Ook wel bloemenwater, wat een afvalproduct van categorie A olie is. Alle essentiële stoffen zijn eruit, wat rest is de geur.

De oliën van Young Living behoren tot de Categorie A.

Er zijn oliën die het voedingstraject ondersteunen.

Bijvoorbeeld: 

eSSENTIËLE OLIËN - AFVALLENLemon, Grapefruit en Peppermint. Deze oliën gebruik je samen in 1 traject.
Lemon: zorgt ervoor dat je lichaam van binnenuit gereinigd wordt. Het heeft een licht ontgiftende werking en het geeft een boost aan je energieniveau.
Grapefruit: Breekt je vetcellen sneller af en reinigt je nieren. Het stimuleert de stofwisseling en is vochtafdrijvend. Als je het op de sinaasappelhuid smeert kan het cellulitis verminderen.
Peppermint: Vermindert het hongergevoel en ondersteunt bij spijsverteringsproblemen.
Dus als je wilt afvallen of een lijfstijlverandering wilt doorvoeren zal je aan deze oliën een hele goede ondersteuning hebben.

 

Of

essentiele olien ningxia

 

Ondersteuning met anti-oxidanten:
NingXia Red is een voedingssupplement. Dit combineert de buitengewone gojibes met 100% pure etherische oliën in een krachtige melange van voedingsstoffen voor het hele lichaam. Geniet iedere dag van de unieke heerlijke smaak om de energie op peil te houden en belangrijke voedingsstoffen te versterken en aan te vullen voor langdurige gezondheid en welzijn.

 

Er zijn teveel produkten om alles hier te beschrijven. Wil je meer hierover weten of heb je interesse in een informatieavond neem dan contact met me op voor uitleg en het bespreken van de mogelijkheden.

 

De behandelingen met essentiële oliën kunnen een mooie aanvulling zijn op de reguliere geneeskunst, maar vervangen ze niet. Bij medische klachten zal ik je dan ook altijd adviseren je huisarts of specialist te raadplegen.

Maak nu een afspraak