Young living gezondheid
Detox,  Gezondheid,  Vitaliteit,  Voeding,  Young Living

Gezondheid: hoe kan Young Living je gezondheid ondersteunen?

Wat is je gezondheid je waard?

gezondheid

Bij Young Living zeggen we dat:

… het ongeveer 22 seconden duurt voordat de zeer kleine moleculen van de essentiële olie je hersenen hebben bereikt?

… en dat na ongeveer 2 minuten de essentiële olie door je bloedbaan is opgenomen?

… en dat het ongeveer 21 minuten duurt voordat een druppel essentiële olie elke cel van je lichaam heeft bereikt?

Maar realiseer je je dat wanneer je de reguliere cosmetica en verzorgingsproducten op je huid gebruikt, de synthetische ingrediënten ook worden opgenomen via de huid en komen dus ook in de bloedbaan en cellen terecht en wel in hetzelfde tijdframe. Vaak staat op de verpakking: “niet geschikt voor inname”, maar via onze huid wordt het toch opgenomen in ons lichaam. Verzorgingsproducten als shampoo, doucheschuim, bodylotion, make-up, deodorant, tandpasta, enz. Ze zitten allemaal vol met parabenen (synthetisch conserveermiddel), ftalaten (weekmakers), geurstoffen, kleurstoffen en stoffen als sodiumlaurylsulfaat (zorgt voor schuimend product) en polyethyleenglycol (vertraagt de eiwitafbraak), dit zijn allemaal aanvallen op onze gezondheid. Kijk maar eens op de ingrediëntenlijst en zoek maar eens op wat het is en wat het doet en waar het nog meer voor gebruikt wordt. Ik weet zeker dat je ervan schrikt (deed ik in ieder geval wel). En wist je dat de rode kleurstof in eten en make-up heel vaak is gemaakt van luizen?

En vergeet ook onze schoonmaakmiddelen niet. We smeren die niet op onze huid (behalve als je met je handen in de emmer met schoonmaakmiddelen zit tijdens de dagelijkse/wekelijkse huisschoonmaak), maar ze komen wel in het water en uiteindelijk via het drinkwater ook weer in ons lichaam en eenmaal in het lichaam belasten al deze stoffen onze organen, want veel van deze stoffen worden opgeslagen in de lever en de nieren. De waterzuiveringbedrijven halen er veel rotzooi uit, maar nooit alles. We kunnen een deel van deze stoffen wel weer uit ons lichaam verwijderen door bijvoorbeeld een detox te doen, maar je kan ook voorkomen dat ze in je lichaam komen.

We worden verleid met de mooiste reclames en de prachtigste verhalen. Wat is er makkelijker dan die te geloven. Heel veel mensen weten dat dit vaak niet waar is, maar stoppen hun hoofd in het zand en pretenderen dat het er niet is, maar het is er wel degelijk.

GezondheidTegenwoordig gebruik ik hoofdzakelijk producten van Young Living, omdat ik weet dat deze producten puur natuurlijk zijn en gebaseerd op essentiële oliën, dierproefvrij zijn en ze bevatten ook geen dierlijke ingrediënten. En ze belasten het milieu niet. Ze zijn heel open in hun productieproces (genaamd seed to seal). En ik realiseer me dat dit klinkt natuurlijk klinkt alsof ik iets aan je wil verkopen. En dat wil ik natuurlijk ook, maar met name zou ik graag willen bereiken dat mensen kritischer worden op wat ze kopen. Dus stop geen gifstoffen meer in en op je lijf, gebruik stoffen die je gezondheid juist kunnen ondersteunen. En ja, het lijkt in eerste instantie misschien wat duurder dan bijvoorbeeld je gewone wasmiddel, maar omdat het zulke krachtige producten zijn heb je er maar heel weinig van nodig en doe je er veel langer mee dan met je ‘gewone’ wasmiddel. En als je bij mij iets koopt, help je mij er mee en het milieu en niet een grote keten als Unilever die alleen maar rijker worden ten koste van ons milieu en de gezondheid van hun klanten.

En buiten dat; wat is de gezondheid van jezelf en je dierbaren je waard?

En nogmaals; van mij hoef je geen Young Living te kopen, als je maar kritischer gaat kijken, en niet meer je hoofd in het zand steekt!

Ik realiseer me dat dit slechts een deel is, want via eten krijgen we ook heel veel troep binnen. Maar je moet ergens beginnen.

Dus mocht je wel iets van Young Living willen of er in ieder geval meer over willen weten; laat het me dan weten, ik kijk graag met je mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *