Healing

Healing met Avalon-ELA energie

De Avalon-ELA energie is een liefdevolle, prachtige, zéér krachtige en helende energie, die in verbinding staat met de oude wijsheid uit Egypte, Lemuria en Atlantis. Ik heb geleerd deze energie door te geven via mijn handen. Ook wel energetische therapie

Maar wat is energetische therapie nu eigenlijk?

Energetische therapie gaat terug tot het begin van de mensheid. Eenvoudig gezegd is energetische therapie het overbrengen van kosmische of universele energie, waarbij de therapeut als doorgeefluik geldt, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat.

Waar komt die energie vandaan? Voor de één is het afkomstig uit de kosmos, de ander ervaart het als Goddelijke energie, een derde noemt het de Bron en zo zijn er vele namen voor te noemen. Welke naam eraan gegeven wordt is voor mij onbelangrijk, belangrijk is wat ermee gedaan wordt.

Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als je je ziek voelt of je hebt ergens pijn, dan moet je eens opletten: je legt zelf je handen op de pijnlijke of zieke plek, precies daar waar de meeste energie nodig is.
Door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen zijn bij veel mensen deze kanalen, waardoor de levensenergie van nature door het lichaam stroomt, geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt. Hierdoor stroomt deze energie niet of nauwelijks, hetgeen pijn en ongemak kan veroorzaken.

Door een therapeut kunnen deze blokkades verwijderd worden, waardoor de levensenergie weer kan stromen.

Hoe?

Hiervoor geef ik een healing met Avalon-ELA energie. In een behandeling van bijna een uur, geef ik je deze mooie energie, maak ik je chakra’s schoon en was ik je aura. Tijdens de behandeling lig je (gekleed) op mijn behandeltafel, luister je naar een muziekje en , in overleg, brand ik ontspannende wierook voor je. Na afloop voel je je een ander mens. Deze energie blijft 4-6 weken bij en, afhankelijk van je hulpvraag, spreken we vervolgbehandelingen af. Klankschalen en/of essentiële oliën kunnen deze behandeling ondersteunen.

De behandelingen kunnen een mooie aanvulling zijn op de reguliere geneeskunst, maar vervangen ze niet. Bij medische klachten zal ik je dan ook altijd adviseren je huisarts of specialist te raadplegen.

 

Elke hand werkt genezend - Avalon-ELA energie