Gaia Voeding en Healing
Activiteiten

Het verhaal achter het beeldje van Gaia

Toen ik mijn website en later mijn facebookpagina maakte zocht ik naar een mooie foto van de godin Gaia. Mijn schoonzusje maakte me attent op de foto van het beeldje van Gaia zoals nu op mijn website en FB staat.

Gaia

Ik kon dit beeldje van Gaia natuurlijk niet zomaar zonder toestemming gebruiken. Gelukkig ben ik achter de naam van de kunstenares gekomen: Ria Beekers van Sri Keramiek.
Ik heb gemaild en gevraagd of ik de foto van haar beeldje mocht gebruiken. Ze vond het zo leuk dat ik zo gegrepen was door de foto, dat ze natuurlijk haar toestemming gaf en als extraatje mij het beeldje cadeau deed. Ik mocht het komen ophalen als ik in de buurt was. Afgelopen zaterdag was het zover. Ik ben het beeldje gaan ophalen en ik maakte kennis met een hele lieve en bescheiden vrouw en geweldig kunstenaar. Ik mocht haar atelier bekijken en ik was onder de indruk van de prachtige energie die er hing en de geweldig mooie beelden die ze maakt. Hierbij de link naar haar website: http://www.sri-keramiek.nl/portfolio.
Ik ga zeker nog eens terug.

In het echt is het beeldje nog mooier dan op de foto. Het heeft nu een ereplaats in mijn praktijkruimte.

20160507_211256

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *