Voeding en vitaliteit

Vitaliteit

Gezond etenVoeding heeft een aantal functies: een noodzakelijke functie, een genotsfunctie en een sociale functie. Je bent wat je eet: voeding geeft je een identiteit. Maar als je je voedingspatroon wilt veranderen, verandert dan ook je identiteit?

Nee, want ik kijk naar de persoon die jij bent, je woon- en werksituatie, je hobbies, hoe beweeg je en wat is je relatie met voeding. Door met jou te kijken naar welke veranderingen in je voedings- en beweegpatroon je vitaler kunnen maken, help ik je meer te gaan genieten, minder automatisch te gaan eten en stress of emotie-eten uit te bannen.

Deze nieuwe manier van eten zorgt voor een stabielere bloedsuikerspiegel, waardoor de behoefte aan snaaien en graaien sterk gereduceerd wordt. Ik maak je bewust van de mogelijkheden die gezonde voeding met zich mee brengt. Als gevolg van deze veranderingen zal je merken dat je gaat afvallen en het mooie is dat je dus geen dieet volgt, maar een verandering in je leefstijl doorvoert met als doel: verhoging van je VITALTEIT.

Het is mogelijk om deze verandering in je eetwijze te ondersteunen met energetische behandelingen. Ik kan blokkades wegnemen, waardoor je nieuw ingeslagen weg ondersteunt wordt met Avalon-ELA energie.

 

Maak nu een afspraak