Voeding

KaasBewustwording

 

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in wat ik nou eigenlijk eet. Hierbij is voor mij een wereld opengegaan en heb ik geleerd en leer nog steeds en ervaar dagelijks wat gezond eten is en wat dit met je lichaam doet.

De verandering

Iedereen weet het en je kan het overal lezen: Voeding is bepalend voor je gezondheid. Wat je eet, is altijd van invloed op je gewicht, heeft effect op je weerstand, je humeur, je slaappatroon en de energie die je overdag hebt.
Naast erfelijke factoren heeft ongezonde voeding ook een relatie in het ontstaan van ziektes als diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, kanker en allergie.

Ik begeleid je graag in het vinden van een gezond voedingspatroon. Door je kennis te laten maken met gezonde voeding en de nieuwgeleerde voedingswijze te integreren in je dagelijks leven, is het mogelijk oude patronen te doorbreken. Naast dat je je beter in vel gaat voelen, zul je zien dat je ook afvalt. Dit gaat automatisch en je lichaam zal zelf aangeven, wanneer het gewicht dat bij jou past, is bereikt. Dus geen strenge dieetkuur, maar op verantwoorde wijze vitaler worden en als gevolg daarvan (eventueel) kilo’s verliezen. Zie dit als een cadeautje aan jezelf. Een mooier cadeau kan je jezelf niet geven.

Lees meer over vitaliteit.

Voedingsadvies

Wanneer u een individueel voedingsadvies wilt kunt u hier lezen hoe dat in zijn werk gaat.

 

Eten is noodzaak,Vlinderappel - gezond eten
maar bewust eten is een kunst