Ik wil een voedingsadvies

Intakegesprek

Je neemt telefonisch of schriftelijk contact met mij op via de gegevens op de contactpagina. Met de informatie die ik van je ontvang kan ik je hulpvraag vaststellen.

Als je contact hebt opgenomen voor een voedingsadvies, zal ik een lijst met vragen en een voedingsdagboek naar je toe sturen, via de mail of met de post. Dit stuur je mij terug uiterlijk 3 dagen voor onze eerste afspraak. Tijdens dit eerste bezoek neem ik de vragenlijst met je door. Vervolgens bespreken we je wensen met betrekking tot het het voedingsadvies: wil je werken aan vitaliteit of wil je afvallen? Dit leggen we vast en tijdens het begeleidingstraject zullen wij daar regelmatig op terugkomen. Naar aanleiding van het voedingsdagboek bespreken we je gangbare voedings- en leefpatroon. Naar aanleiding van je wensen maken we samen een plan van aanpak waarin ik je in een rustig tempo zal introduceren in de wereld van de gezonde voeding en beweging.

Is de reden van het contact dat je mijn hulp en begeleiding op het gebied van voeding wilt, omdat je kanker hebt maken we gelijk een afspraak. Tijdens het intakegesprek neem ik een korte vragenlijst met je door en gaan we het uitgebreid over voeding hebben.

Vervolggesprekken

In de vervolggesprekken begeleid ik je in de veranderingen in je voedingsgewoonten.

Ik help je de juiste keuzes te maken om een gezond lichaam en een gezond lichaamsgewicht te bereiken en in stand te houden. Je zal regelmatig een een Dagboek voedingsadviesvoedings- en beweegdagboek bijhouden en tijdens de vervolggesprekken evalueren we steeds wat goed ging en wat beter kon. Ik beantwoord je vragen over voeding, supplementen en beweging. Als je vastloopt zal ik je eraan helpen herinneren waarom je af wilde vallen (hebben we in de intake vastgelegd). Natuurlijk zal ik je op alle manieren helpen jezelf te motiveren en stimuleren om je doel te bereiken en de knelpunten die je tegenkomt samen aan te pakken.

 

Maak nu een afspraak